Port Challenge Barcelona by Founder Institute

1 person went

About

Full datetime event: 

Wednesday, November 2, 2016From 18:30 to 21:30

Location

Palau Robert (Auditori) - A Confirmar depen del calendari d'events
Passeig de Gràcia, 107, Barcelona, 08008

Description

(más adelante en castellano)

Port Challenge Barcelona dona suport a emprenedors

La iniciativa, que compta amb la col·laboració del Founder Institute Barcelona, és una aposta per la innovació i l’emprenedoria en el sector logístic i portuari.
Port Challenge Barcelona és un programa de suport a la creació de nous negocis de base tecnològica que contribueixin a millorar l’eficiència, la competitivitat i l’excel·lència de servei de la comunitat portuària i logística en sentit ampli.
Port Challenge Barcelona donarà suport a emprenedors que aspirin a convertir la seva idea de negoci o empresa incipient en una companyia viable. A més premiarà aquelles empreses de és impacte que completin el programa.
El Port busca idees innovadores que, fent servir les noves tecnologies, tinguin un impacte en el seu ecosistema empresarial, en els ciutadans que hi interactuen, els que hi treballen, els turistes, etc ...
Pel seu interès, destaquen les àrees tecnològiques – com ara APPs, Open Data, Big Data, geolocalització Internet of Things (IoT), 3D Printing, realitat augmentada o self driving vehicles i els projectes de gestió de negoci enfocats a l’optimització logística, la transparència i el servei al client. Impulsada pel Port de Barcelona amb la col·laboració de Founder Institute Barcelona, compta amb la implicació de Barcelona Tech City, Barcelona Activa, la Cambra de Comerç de Barcelona, la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i les xarxes de business angels d’ESADE i IESE.

Els emprenedors interessats poden conèixer més sobre el programa assistint als actes programats per les properes setmanes anunciats en el següent enllaç on també hi ha informació
fi.co/?target=barcelona

Alguns del events de l’agenda preliminar son (consultar agenda actualitzada)

11 Oct, 18:30 - Emprender de principio a fin: idea, lanzamiento, crecimiento, venta (Palau Robert)
13 Oct, 18:30 - Founder Institute Information Session (Palau Robert)
18 Oct, 18:30 - Como atraer a perfiles A a tu start-up (mStartup Barcelona)
25 Oct, 18:30 - Como conseguir la primera inversión (a confirmar)
27 Oct, 18:30 - Founder Institute Information Session (Palau Robert)
02 Nov, 18:30 - Growth hacking: trucos para hacer crecer tu startup (a confirmar)
08 Nov, 18:30 - Como escalar tu startup rápidamente (a confirmar)
10 Nov, 18:30 - Founder Institute Information Session (Palau Robert)
* A tots els events es presentarà breument el format del programa i els projectes aplicables al Port Challenge Barcelona. A les ‘Information Sessions’ s’explicarà en detall I es podrán resoldre dubtes.

Port de Barcelona

El Port de Barcelona és la principal infraestructura de transport i serveis de Catalunya i un port de referència de la regió euromediterrània. La seva àrea d';influència estén per la península Ibèrica, pel sud i centre d'Europa i el nord de l';Àfrica i és la porta europea a mercats tan distants com l’Extrem Orient i Amèrica Llatina. Amb prop de 100 línies regulars que connecten la capital catalana amb més de 200 ports dels cinc continents, Barcelona és el primer port de l'Estat per a tràfics internacionals. Està especialitzat en mercaderia d’altvalor i és el primer port de creuers d’Europa i de la Mediterrània.

Founder Institute

Founder Institute és una empresa amb seu a Silicon Valley que des del 2009 ajuda a emprenedors a crear l’empresa dels seus somnis gràcies a la seva metodologia i la seva xarxa internacional de més de 4.000 mentors. En aquest temps ha creat més de 2.800 empreses a 100 ciutats de tot el món. A Barcelona va començar a operar l’any 2012 de la mà d’Urs Rothmayr i Oriol Bes, que ja han realitzat 5 edicions del programa i han graduat 30 empreses.

Port Challenge Barcelona da soporte a emprendedores.La iniciativa, que cuenta con la colaboración del Founder Institute Barcelona, ​​es una apuesta por la innovación y el emprendimiento en el sector logístico y portuario
Port Challenge Barcelona es un programa de apoyo a la creación de nuevos negocios de base tecnológica que contribuyan a mejorar la eficiencia, la competitividad y la excelencia de servicio de la comunidad portuaria y logística en sentido amplio.
Port Challenge Barcelona apoyará a emprendedores que aspiren a convertir su idea de negocio o empresa incipiente en una compañía viable. Además premiará aquellas empresas de más impacto que completen el programa.

El Puerto busca ideas innovadoras que, utilizando las nuevas tecnologías, tengan un impacto en su ecosistema, en los ciudadanos que interactúan con el Puerto, los que trabajan, los turistas, etc ...
Por su interés, destacan las áreas tecnológicas - como APPs, Open Data, Big Data, geolocalización Internet of Things (IOT), 3D Printing, realidad aumentada o self driving vehicles y los proyectos de gestión de negocio enfocados a la optimización logística, la transparencia y el servicio al cliente.

Impulsada por el Puerto de Barcelona con la colaboración de Founder Institute Barcelona, ​​cuenta con la implicación de Barcelona Tech City, Barcelona Activa, la Cámara de Comercio de Barcelona, ​​la iniciativa Cataluña Emprende de la Generalidad de Cataluña y las redes de business angels de ESADE y IESE.

Los emprendedores interesados ​​pueden conocer más sobre el programa asistiendo a los actos programados para las próximas semanas anunciados en el siguiente enlace donde también hay información
fi.co/?target=barcelona

Algunos eventos de la agenda preliminar son (consultar agenda actualizada)

11 Oct, 18:30 - Emprender de principio a fin: idea, lanzamiento, crecimiento, venta (Palau Robert)

13 Oct, 18:30 - Founder Institute Information Session (Palau Robert)

18 Oct, 18:30 - Como atraer a perfiles A a tu start-up (mStartup Barcelona)

25 Oct, 18:30 - Como conseguir la primera inversión (a confirmar)

27 Oct, 18:30 - Founder Institute Information Session (Palau Robert)

02 Nov, 18:30 - Growth hacking: trucos para hacer crecer tu startup (a confirmar)

08 Nov, 18:30 - Como escalar tu startup rápidamente (a confirmar)

10 Nov, 18:30 - Founder Institute Information Session (Palau Robert)

* En todos los eventos se presentará brevemente el formato del programa y los proyectos aplicables al Puerto Challenge Barcelona. En las 'Information Sessions' se explicará en detalle y se podrán resolver dudas.

Puerto de Barcelona

El Puerto de Barcelona es la principal infraestructura de transporte y servicios de Cataluña y un
puerto de referencia de la región euromediterránea. Su área de influencia se extiende por la Península Ibérica, por el sur y centro de Europa y el norte de África y es la puerta europea a
mercados tan distantes como el Lejano Oriente y América Latina. Con cerca de 100 líneas regulares que conectan la capital catalana con más de 200 puertos de los cinco continentes, Barcelona es el primer puerto del Estado para tráficos internacionales. Está especializado en mercancía de alto valor y es el primer puerto de cruceros de Europa y del Mediterráneo.

Founder Institute

Founder Institute es una empresa con sede en Silicon Valley que desde 2009 ayuda a emprendedores a crear la empresa de sus sueños gracias a su metodología y su red Internacional de más de 4.000 mentores. Ha creado más de 2.800 empresas en 100 ciudades de todo el mundo. En Barcelona comenzó a operar en el año 2012 de la mano de Urs Rothmayr y Oriol Bes, que ya han realizado 5 ediciones del programa y han graduado 30 empresas.